Close

Vapautta ja vaikutusmahdollisuuksia

Haluatko päästä vaikuttamaan? Tule rakentamaan parempaa maailmaa kanssamme - yksi tietojärjestelmä kerrallaan.

Codentossa on aina tilaa huipputyypeille. Jos olet kiinnostunut avoimesta lähdekoodista, avoimesta tiedosta, avoimesta yrityskulttuurista ja uusimmista teknologioista, sovit taatusti joukkoomme.

Codentolaiset

Codenton yrityskulttuuria leimaa järkevästi tekeminen, älyllinen uteliaisuus ja pyöräily. Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja siihen, millaisiin projekteihin osallistut. Jos asiakas ei erityisesti muuta vaadi, niin töitä saat tehdä etänä, päättää itse työajat sekä valita mielekkäimmät työkalut projektiisi.


Monet codentolaiset ovat innolla mukana kansalaisaktivismissa, politiikassa ja erilaisissa järjestöissä. Meillä omaa persoonaa ei tarvitse erottaa työstä – Codento tukee työntekijöidensä harrastuksia. Pidämme muutenkin työelämän ja vapaa-ajan tasapainossa.

 

Codentolta löytyy myös kaikkien työntekijöiden käytettävissä oleva työhyvinvointirahasto - voit siis lähteä työkaveriporukalla vaikkapa leffaan tai keilaamaan. Joskus rahastolla ostetaan myös uusia vimpaimia toimistolle - viimeksi hankimme yksipyöräisen.


Meillä on myös tapana käydä kuukausittain yhdessä hotelliaamiaisella. Näin varmistamme sen, että vaikka viettäisit ison osan ajastasi asiakkaalla, pääset myös säännöllisesti jutustelemaan kollegoidesi kanssa mukavissa merkeissä. 

Toimistomme sijaitsee Helsingissä aivan Helsingin yliopiston metroaseman yläpuolella ja Rautatientorin vieressä, loistavien kulkuyhteyksien ja lounaspaikkojen äärellä. Codentolla pääset myös osallistumaan niin erilaisiin tapahtumiin ja konferensseihin eri puolilla maailmaa. Meillä on myös mahdollista kokeilla työskentelyä etänä ulkomailta, jos tilanteesi sitä vaatii ja asiakasprojektit sen sallivat.
Pääset myös rakentamaan kanssamme teal-toimintatapaa. Olemme juuri muuttumassa perinteisten mallien pikkufirmasta yhdessä tekemisen sociocracy-firmaksi, jossa pääset vaikuttamaan asioihin. Sinulla on nyt loistava mahdollisuus päästä alusta asti antamaan oma kädenjälkesi siihen, mihin suuntaan Codento kehittyy.

Tule rakentamaan teal-kulttuuria kanssamme!

Toimisto Fenniakorttelissa - tai vaikkapa Gironassa


Codenton rekrybingo

Testaa itsesi. Saatko kokonaisen rivin, sarakkeen tai diagonaalin? Saatko useamman kuin yhden?

Tyhjiin soluihin voit täyttää erikoistaitojasi.


Jos saat bingon ja tällaiset hommat kiinnostavat, niin ota yhteyttä.

Meillä on sinulle töitä.


Jos olet seuraava Codentolainen varaa itsellesi ilmainen rekry-lounas

Tervetuloa Codenton avoimelle rekry-lounaalle!


1. Tsekkaa ensin avoimet työpaikkamme, ja katso, onko meillä sinulle sopivaa duunia.


2. Valitse itsellesi sopiva aika.


3. Ota yhteyttä nimimerkkisi mainiten osoitteeseen matti.kinnunen@codento.com ja kerro itsestäsi.


Sitten eikun syömään – Codenton piikkiin, luonnollisesti – sekä tutustumaan ja tutkailemaan, josko Codento olisi sinulle sopivin työpaikka.

© 2016 Codento Oy. All rights reserved.