Codento – vapaus vaikuttaa

Olen ollut kohta vuoden Codentolla, ja nyt on hyvä hetki katsoa taaksepäin sekä reflektoida kulunutta vuotta. Kerron tässä tekstissä fiiliksistäni ja kokemuksistani Codentolla. Matkani rekrytoinnin ja henkilöstöasioiden parissa alkoi kesän 2017 alussa. Codentolla ihmisillä on vapaus vaikuttaa ja kehittyä. Suuri määrä vapautta tuo myös paljon vastuuta.

Etätöissä Japanissa

Codentolla myös etätyöt ulkomailla ovat mahdollisia. Devaajamme Turo kertoo kokemuksistaan Japanissa. Matka suunniteltiin huolella niin asiakasprojektin edistymisen kuin matkailunkin puolesta. Turo tekee Japanissa noin 2–5 tuntia töitä per päivä ja on päivittäin yhteyksissä asiakasprojektin tiimiin tavalla tai toisella. Töitä on tullut tehtyä junassa, lentokoneessa, rannalla, hotellissa sekä kahvilassa – sopiva paikka löytyy aina. Lue lisää Turon blogauksesta!

Vauhtia fronttiin Vuella

Vuesta on monella hyviä kokemuksia – myös meillä Codentolla. Vue.js on progressiivinen, asteittain käyttöönotettava framework reaktiivisten käyttöliittymien rakentamiseen. Siksipä se integroituukin helposti olemassaolevaan web-sovellukseen pala kerrallaan.