Karoliina Luoto

Johtava konsultti, valmentaja, johtoryhmän jäsen

Lean ja ketterä valmennus, konseptointi, IT-hankinnat, määrittelyt, käyttökokemus

LinkedIn: Karoliina Luoto

Karoliina Luoto on valmentaja ja konsultti, jonka sydän sykkii ostamiselle, tuoteomistamiselle ja hankeohjaukselle Scrum-, Kanban- ja Lean-ympäristöissä. (Näiden ympärillä arjessa usein vallitsee myös perinteisiä projektimalleja, eikä se ole ongelma.)

Karoliinalle valmentamisen pointtina ei ole puunhalaus vaan sujuvampi projektin arki ja sen myötä arvoa tuottavat digitaaliset palvelut. Karoliina uskoo, että ketterän tekemisen on tuotettava mitattavaa hyötyä liiketoiminnalle ja hauskuutta ja mielekkyyttä tekijöiden arkeen.

Karolla on takanaan pitkä polku sähköisten palveluiden kehittämisessä. Erityisesti konseptit ja käyttökokemus ovat koluttuja aiheita eri rooleissa digitaalisen viestinnän ja kehittämisen tehtävissä. Karoliina on myös tottunut fasilitaattori verkkotyöpajoista strategiaprosesseihin.

Codentossa Karoliina on myös yksi johtoryhmäläisistä ja vastuussa markkinoinnista. Karoliina uskoo, että kun Codento hyödyttää ympäristöään asiantuntevilla sisällöillä ja seminaareilla, hyvä karma kääntyy projekteiksi asiakkaiden kanssa.

Karoliina fasilitoi ja puhuu ympäri Eurooppaa, viimeksi mm. ALE2015-seminaarissa Sofiassa ja Intranet & Digital Workplace Summit 2015:ssa. Paikallinen ketteryysyhteistyö on kumminkin yhtä lailla Karoliinan sydäntä lähellä, ja niinpä hän puuhaa mm. Agile Finlandin Ketterä omistajuus -trackin tapahtumien kimpussa.

Viikonloppuisin voit törmätä Karoon metsissä tai vuorilla, talvisin suksilla vapaalaskuhommissa ja kesäisin maastopyörällä.