Eero Sirén

Ohjelmistoarkkitehti

Ohjelmistokehitys, integraatiot, uudet asiat

LinkedIn: Eero Sirén

Eero Sirén on sammuttamattoman tiedonjanon omaava ohjelmistoarkkitehti, joka saa dopamiininsa uuden oppimisesta ja ongelmanratkaisusta. Hän pitää itseään onnekkaana saadessaan toimia alalla, jossa muutoksen aallot iskevät jatkuvasti voimalla kohti menneisyyden rantakallioita. Hän uskoo vahvasti kestävien kehitysratkaisujen ohella stressivapaaseen elämään niin työssään kuin vapaa-ajallaankin.

Eeron esikouluikäisenä aloittama puuhastelu tietokoneiden parissa muuttui ammatiksi tällä vuosituhannella, ja sen jälkeen hän on fullstack-kehittämisen ohessa mm. suunnitellut mikropalvelu-arkkitehtuureita, taistellut tyylien kanssa sekä selvitellyt lähes okkultistisilta tuntuneita legacy-ongelmia. Hänen pääosaamisensa löytyy Java/JavaScript-maailmoista, mutta viime aikoina hän on flirttaillut myös hieman mm. Rustin ja Clojuren kanssa.

Vapaa-ajalla Eeron saattaa löytyä huutamasta bändin treenikämpiltä, naama edellä kinoksesta jostain laskettelurinteiden ulkopuolelta tai sadattelemasta puskassa frisbeegolf-radan tienoilta. Näiden positiivisten asioiden lisäksi hän harrastaa itsensä sivistämisen ohella myös omalla työhuoneella tehtyä teknologiakikkailua sekä on innokas matkustelija.