Ella Kaila | UX- & UI-designer | Codento

Ella Kaila-Kamath

UX/UI Designer

Käyttökokemuksen suunnittelu, käytettävyystestaus, palvelumuotoilu, työpaja-fasilitointi, käyttöliittymäsuunnittelu

LinkedIn: Ella Kaila-Kamath

Ellalla on yli kymmenen vuoden kokemus designerin työstä erilaisissa yrityksissä ja projekteissa. Hänestä työ ja sen tulos ovat parhaimmillaan tiimityönä tehtynä. Parhaimmat projektit ovat sellaisia, joissa saa olla tuotteen ensimmäisistä ideoinneista aina toteutukseen saakka mukana. Ellaa kiinnostavat erityisesti käyttöliittymiä ja palveluita käyttävät ihmiset ja se, miten ratkaisuista tehdään aidosti hyödyllisiä ja helppoja käyttää niille, joille ne on tarkoitettu.

Viime vuosina Ella on tehnyt paljon käyttöliittymäsuunnittelua. Hän on huomannut, että käyttäjien palaute ja asiakkaiden toiveet huomioidaan parhaiten silloin, kun on itse mukana käyttöliittymän kehittämisessä alusta lähtien. Ella vastaa myös Codenton design-osaamisesta, ja hänellä on mielenkiintoinen haaste käsissään tämän osaamisen kehittäjänä.

Vapaa-ajalla Ellaa kiinnostaa luonto, ja juoksulenkit sujuvat parhaiten tutkimattomilla luontopoluilla. Kesäisin hän toteuttaa ainakin yhden vaellusretken. Kaupungissa Ellan lempipaikkoja ovat elokuvateatterit ja taidemuseot.