Karoliina Luoto

Johtava konsultti, Codenton kulttuuripiirin fasilitaattori

Lean ja ketterä kulttuuri, teal, tuoteomistajuus, IT-hankkeiden johtaminen

LinkedIn: Karoliina Luoto

Karoliina Luoto on valmentaja ja konsultti, jonka sydän sykkii menestyksekkään kehityksen johtamiselle, ihmislähtöisille työtavoille ja tuoteomistamiselle. Lean, Teal, Scrum ja skaalatut menetelmät ovat käteviä työkaluja, mutta oikeasti parantamisen  ytimessä on Karoliinan mielestä sujuva yhteistyön arki ja parempi asiakkaalle tuotettava arvo.

Karoliina vastaa myös Codentossa yhteisen päätöksenteon kulttuurinmuutoksesta, jossa tällä hetkellä kokeillaan Sociocracy 3.0-menetelmää.

Karoliina fasilitoi ja puhuu ympäri Eurooppaa, viime aikoina mm. Prosessi- ja Projektipäivillä, Social Tools -konferenssissa sekä Scan Agile -seminaareissa. Menetelmäkehitys on Karoliinan sydäntä lähellä, ja niinpä hän puuhaa mm. menetelmäkäännösten ja Agile Finlandin valmennusleirien kimpussa.

Karolla on takanaan pitkä polku sähköisten palveluiden kehittämisessä. Erityisesti konseptit ja käyttökokemus ovat koluttuja aiheita eri rooleissa digitaalisen viestinnän ja kehittämisen tehtävissä. Karoliina on myös tottunut fasilitaattori verkkotyöpajoista valtakunnallisiin strategiaprosesseihin. Vapaa-ajalla voit törmätä Karoon Buusti-onnistumiskerhon yhteydessä, vuorilla vapaalaskuhommissa tai metsässä maastopyörän selässä.